ProtehnoM - O nama

Inženjering, proizvodnja, servis i trgovina medicinske i procesne tehnike


Tokom čitavog postojanja trudimo se da kroz kontinualno unapređenje domenskog znanja i najnovija tehnološka dostignuća opreme koju zastupamo i sami proizvodimo, očuvamo zdravlje ljudi i podignemo kvalitet njihovog života.

Naše preduzeće je 1991. godine  osnovano u Beogradu kao zanatska radnja koja se bavila servisom medicinske opreme za potrebe domaćih ustanova za zaštitu zdravlja ljudi. Zajedno sa klijentima koji su prepoznali našu posvećenost i  kvalitet usluga, razvijali smo posao i ugled. U skladu sa potrebama tržišta i obimom posla, preduzeće 1993. godine menja svoj pravni oblik u društvo sa ograničenom odgovornošću.

Pored servisnih usluga medicinske opreme i procesne tehnike, o kojem se brinu serviseri sa višedecenijskim iskustvom, naš portfolio je krajem 90-ih godina proširen na trgovinu medicinske opreme renomiranih svetskih proizvođača. Zastupamo svetske proizvođače medicinske opreme i procesne tehnike i bavimo se sopstvenom proizvodnjom potrošnih materijala, sklopova i kompletnih uređaja.

Zbog sve većeg iskustva i stečenog znanja u oblastima kojima se bavimo, ProtehnoM počinje sa pružanjem konsultanskih usluga stranim i domaćim kompanijama.

Takođe, od 2020. godine, proizvodni program je obogaćen sa proizvodnjom sopstvenog biocida na bazi nanosrebra, proizvodnjom zaštitnih maski za lice i mašina koje služe za efikasnu dezinfekciju svih vrsta materijala i površina, uključujući čak  i elektronske uređaje. Ovim delom programa baviće se ćerka kompanija- ProTehnoMedika d.o.o.

Poverenje  svih klijenata ne shvatamo olako i veliko nam je zadovoljstvo što smo za sada zadobili poverenje od javnih i privatnih preduzeća kao što su: Klinički centar Srbije, Univerzitetski Klinički centar Republike Srpske, KBC Zemun, Univerzitetska dečija klinika Tiršova, GAK Narodni Front, Institut za ortopedsko-hiruške bolesti Banjica, Fakultet veterinarske medicine i mnogi drugih.

Vrednosti:

    • Integritet
    • Poverenje
    • Etika
    • Kvalitet
    • Transparentnost u radu i otvorena komunikacija
    • Znanje
    • Inovacija

Naša vizija je da postanemo simbol za beskompromisno obezbedjenje zdravlja, sigurnosti i boljeg kvaliteta zivota.

 

Preduzeće za proizvodnju, servis i montažu medicinske i procesne tehnike
Prvomajska 116E, 11080 Zemun

Telefon : +381 11 21 98 348, Fax : +381 11 21 98 396

Mobilni: +381 63 227 770
Email : office@protehnom.rs